top of page

Nem mindig az altatási módszered miatt, ébred gyakran gyermeked.

Happy Baby

Te is mindenhonnan azt hallod, hogy..

 • Ha ringatva, szoptatva altatod el, akkor sosem fogja átaludni az éjszakát?!

 • Csak a kiságyban jó ha alszik?

 • Az önálló elalvás az egy tanulható készség?

 • Hagyd sírni, hiszen majd, így megtanulja, hogyan kell magától elaludnia?

 • Pár napon belül máris átaludhatja az éjszakát azzal a módszerrel, vagyis alvás tréninggel?!

 • A fix napirend a fontos?

 • Napra pontos menetrendet kell követned, hogy biztos sikeres legyen a változás?

 • Majd úgyis kinövi ezt a rossz alvást, csak túl kell élni?

 • Ne szoptasd mert azért ébred?

 • Aludj vele egy ágyban és megszűnik minden, aztán mégsem változik semmi?

Happy Baby

Pont ezért a sok frusztráló elvárás miatt alakítottam ki egy fenntartható, gyengéd és bababarát módszert!

Mit is jelent ez a gyengéd és bababarát módszer?

A gyermeked jelzéseire rögtön reagálunk, így nem fogod sírni hagyni , fokozatos módszert alkalmazunk, így nem kell 3 napon belül elérned egy bizonyos dolgot, hanem a saját tempótokban haladtok, az altatási módszer változtatásánál.

Segítek,hogy megértsd a babád nyelvét, mi lehet az adott igénye az adott pillanatokban, amikor sír, hiszen Ő így kommunikál. Amint megérted,miért is ébredt fel hajnal 2-kor sírva, akkor egyből tudni fogod mi is az adott igénye.

Gyermeked személyiségéhez, alvásigényéhez, alakítjuk ki a mindennapjaitokat, illetve a fokozatos altatási változtatásokat.

Mi nem csak a tüneteket "kezeljük, hanem megtaláljuk közösen az alvás problémákat kiváltó okokat is, hiszen ezeket megoldva hosszútávon elérhetitek a minőségi alvást!

Tarcsa Szasza

Csecsemő és kisgyermek alvásszakértő

Amikor megszületett a kislányom úgy gondoltam, már mindent tudok a babákról és semmi sem foghat ki rajtam, na hát ez nem így volt! Az alvás nálunk is mumus volt, sőt már az alvás szakértői tanfolyamomat is elvégeztem és hiába gondoltam, hogy egy adott módszer jó lesz ami számomra kényelmes lesz, az majd beválik. Hát nem vált be! Muszáj voltam egy alvásszakértő segítségét kérni. Rájöttem, hogy kell egy külső szem, egy szakértő aki jobban átlátja a dolgokat mint, én, hiszen már mindent próbáltam mégsem változott semmi. Szerencsére egy holisztikus alvás szakértőre leltem, akinek a módszere nagyon tetszett és persze be is vált! Ezután ezt a holisztikus módszertant én is elsajátítottam,hiszen sokkal közelebb áll hozzám és úgy gondoltam ez az amit szívesen ajánlok a szülők számára.
Egy újabb felismerésem lett mégpedig második gyermekemnél,hogy TÉNYLEG MINDEN GYERMEK EGYEDI! Úgy gondoltam ,hát minden gyerek imád kézben aludni, na hát ő utálta, sajnos pedig én szerettem volna ringatni még egy darabig, de 8 hetes korában úgy döntött neki nem kell a ringatás az elalváshoz. Így hát az Ő igényeihez igazodva altatom azóta is az alvás alapjaira odafigyelve és így az éjszakai ébredéseink is megszűntek.

Ha Te is hasonló helyzetben vagy, akkor ne aggódj nem vagy egyedül , szívesen segítek Neked is elérni a kitűzött alváscélodat egy gyengéd és követhető módszerrel, amely egy sírás- és stresszMENTES módszer!

 • Facebook
 • Instagram
Messenger_creation_f91ebcd5-0c12-423a-9a7b-9b895378137d.jpeg

Amit ajánlok számodra:

Lépések a sikeres alvástervhez

01

Egy 15 perees INGYENES konzultáció során átbeszéljük a jelenlegi alvás helyzeteteteket, illetve a kitűzött alváscélotokat hogy hogyan is tudlak Téged támogatni és segíteni.

02

A konzultációnk után 4 féle tesztek kérek Tőled, hogy töltsd ki, hogy minél jobban megismerhessem gyermekedet és a mindennapjaitokat. Összesen Kb 40-50 kérdésből álló kérdőív, hogy kizárhassak minden egészségügyi okot.

Illetve alvásnapló elemzést is csinálok 5x24 órás részletes alvásnaplótokból.

03

A tesztek és az alvásnapló alapján összaállítom számotokra a tökéletes alvás tervet. Ha bármilyen kérdésem akadna , akkor emailben kereslek a további információkért.

04

Amikor a terv elkészült egy 60 perces konzultáció során átbeszéljük , miről is szól a terv, hogyan is kezdj neki ennek a változásnak, milyen nehézségekkel találhatod szembe magad és ezt hogyan is tudod a legkönnyebben megoldani.

05

Kezdődhet a mentorálás, amely reggel 8-este 8 ig tart, chates mentorálásként ( Instagram vagy messengeren keresztül) , üzenet váltásokkal vagy hangüzenet váltásokkal. Egésznap “fogom a kezed” így sokkal magabiztosabban és sikeresebben tudod elérni a kitűzött alvás célotokat.

Happy Baby
"Gyors tanácsot kértem csak , de másnap már tapasztaltunk is változást, 1 hét után pedig mintha kicserélték volna a gyereket! Meg engem is :) Nagyon megértő és segítőkész tippet kaptunk! Köszönjük Szandi"

Bianka 15hós

bottom of page