top of page

Aludjatok jól!

Szasza Az álomtündér

Gyengéd, Kötődő, szeretetteljes alvás módszer

Sírva hagyás NÉLKÜL!

0-6 éves korosztálynak

338353528_6243462949043626_7580998460150046529_n.jpg

Webinárok

Mikortól érdemes altatási módszert változtatnom gyermekemnél?
Mikortól érdemes altatási módszert változtatnom gyermekemnél?
AZ ESEMÉNYIG HÁTRALÉVŐ NAPOK SZÁMA: 0
2024. máj. 04. 09:00 CEST
Webinár
Folyton csak azt, hallod nem jó ha szoptatva vagy ringatva vagy bárhogyan is altatod gyermekedet, miért nem változtatsz már?! Változtatnál, de azt se tudod mi válna be? Ezen a webináron átbeszéljük, mi a normális és mikor is van itt az idő a változtatásra, na meg persze hogyan is tudsz változtatni.

Ismerősek ezek a helyzetek?

Kötődő alvás
Sokszor ébred
Éjszakai ébredés
nehéz altatás
kimerült, fáradt anya

Csak kézben,

ringatva alszik el?

Éjszaka folyamán

sokszor ébred

4-10-szer is?

Fentvan akár

órákat az

éjszaka közepén?

Az altatás egy kész harc, órákig tart vagy inkább nem alszik?

Eleged van a nem

alvásból?

Iszonyat fáradt vagy?

Szülőként nagyon sok dolog miatt kell aggódnunk, úgy gondolom, hogy az alvás nem tartozik közéjük!

Küldetésem, hogy támogassam a családokat a szükséges és megérdemelt alvásban, holisztikus megközelítéssel, amely biztosítja, hogy biztonságos kötődés maradjon meg Ön és gyermeke között.

Valójában nincs szükség alvásmegvonásra.

Az alváshoz való segítségnyújtás minden bizonnyal a legjobb dolog volt, amit valaha tettem, és ez a SZÁMODRA is elérhető!

Gyengéd, és szeretetteljes hozzáállásommal önbizalmat és tudást szerezhetsz ahhoz, hogy véget vess gyermeked alvási küzdelmeinek, és megadd a családodnak a megérdemelt alvást.

Happy Baby
"Gyors tanácsot kértem csak , de másnap már tapasztaltunk is változást, 1 hét után pedig mintha kicserélték volna a gyereket! Meg engem is :) Nagyon megértő és segítőkész tippet kaptunk! Köszönjük Szandi"

Bianka 15hós

Clouds

Gyengéd, kötődő alvás módszer

Tanácsaim egy gyengéd, kötődő és szeretetteljes módszer. Célom, hogy megerősítsem a szülőket, és hiszek abban, hogy megtanítalak TÉGED, hogyan támogasd magabiztosan gyermeked az alvási nehézségeken, hogy egy gyors megoldás helyett  egy hosszú távú megoldást találj.

A folyamat során kapcsolatunk lesz a sikered kulcsa. Hiszen én mint szakértő megnyugtatlak, válaszolok a kérdéseidre, személyre szabott megközelítést alkalmazok gyermeked reakcióihoz, és támogatlak TÉGED, ha a dolgok nehézségekbe ütköznek, hiszen  ez segít abban, hogy elérjük a kitűzött alvás céljaidat.

Sokszor ez az ami hiányzik, amikor a családok megpróbálják maguk alvás "tréningelni" gyermeküket. Olyan könnyű kételkedni önmagunkban és feladni, ha nem látunk azonnali változást.

Alvástámogatási szolgáltatásokat nyújtok minden család igényeinek és költségvetésének megfelelően.

A tanácsadástól, az 1:1 személyes együtt mükődéstől, a teljes testreszabott alvástervektől, a csoportos kihívásoktól és mesterkuzusoktól kezdve, szinte minden családnak van valami, ami megfelel!

Szia!

Szasza Az Álomtündér vagyok

2022-ben én is anyuka lettem így saját tapasztalatból tudom, milyen is az amikor nem alszik a gyermekem, vagy sokszor felébred éjszaka, illetve azt is , hogy csak rajtam akar elaludni.

De szerencsére rátaláltam a megfelelő alvás szakértőre aki segített kislányom alvásában. 

Illetve idén Novemberben pedig érkezik 2. gyermekem ,így újra átélve de nagyobb tudással várom a kétgyermekes Anyukás életet.

Több mint 5  éve foglalkozom gyerekekkel, és szeretnék minél több szülőnek segítséget nyújtani, hogy nyugodtan aludhasson az egész család.

Küldetésem, hogy támogassam a családokat a szükséges és megérdemelt alvásban, holisztikus megközelítéssel, amely biztosítja, hogy biztonságos kötődés maradjon meg közted és gyermeked között.

Valójában nincs szükség alvásmegvonásra.

Az alváshoz való segítségnyújtás minden bizonnyal a legjobb dolog volt, amit valaha tettem, és ez az NEKED is lehetséges!

Gyengéd, és szeretetteljes hozzáállásommal önbizalmat és tudást szerezhetsz ahhoz, hogy véget vess gyermeked alvási küzdelmeinek, és megadd a családodnak a megérdemelt alvást.

Okleveles baba- és gyermekalvási tanácsadó (0-6éves)

Autista specialista 

Újszülött specialista

 

Addig is nagy ölelés és kitartást kívánok nektek:)

338353528_6243462949043626_7580998460150046529_n.jpg
bottom of page