top of page

Baba-mama piknik a Margit-szigeten!
* Rossz idő miatt egy zárt Facebook csoportban tartjuk meg, így az ország bármely pontjáról is csatlakozhatsz!*

Gyere és csatlakozz a baba-mama piknikhez, ahol megismerhetsz más anyukákat, megismerhetsz engem, illetve másik három szakembert is. Mindegyikünk tart majd mini előadásokat, így nemcsak ismerkedhetsz, hanem tudást is szerezhetsz. Emellett nyereményjátékkal is készülünk, és egy kis meglepetés is vár minden egyes résztvevőre.

Red And White Modern Clean Picnic In The Park Instagram Post.png

4 mini előadás is vár rád,
mégpedig tőlünk:

338353528_6243462949043626_7580998460150046529_n.jpg

Szasza Az álomtündér
(Tarcsa Alexandra)

Alvás szakértő/tanácsadó

Küldetésem, hogy támogassam a családokat a szükséges és megérdemelt alvásban, holisztikus megközelítéssel, amely biztosítja, hogy biztonságos kötődés maradjon meg Ön és gyermeke között.

Valójában nincs szükség alvásmegvonásra.

Az alváshoz való segítségnyújtás minden bizonnyal a legjobb dolog volt, amit valaha tettem, és ez a SZÁMODRA is elérhető!

Gyengéd, és szeretetteljes hozzáállásommal önbizalmat és tudást szerezhetsz ahhoz, hogy véget vess gyermeked alvási küzdelmeinek, és megadd a családodnak a megérdemelt alvást.

Páli-Apostol Klaudia

A tudatos és magabiztos anyák szakértője

"Kisgyerekes anyukákat támogatok abban, hogy a saját erősségeiket és élményeiket felhasználva pozitívabb, magabiztosabb, türelmesebb és érzelmileg kiegyensúlyozottabb jövőt teremtsenek gyermekeik és saját maguk számára.

Gondolkodtál már azon, hogy milyen lenne, ha az anyaság kihívásait könnyedén és örömmel, önbizalomhiánytól és a felesleges aggodalmaktól mentesen tudnád leküzdeni?

Misszióm, hogy megmutassam neked a fenntartható, boldog anyaság megéléséhez szükséges kulcsot.

Mert ne feledd, kiegyensúlyozott és boldog anya nélkül nincsen kiegyensúlyozott és boldog gyermek sem!

Segítek rátalálni az önbizalmadra, optimizmusodra és örömeidre, hogy pozitív példát mutass a gyerekeidnek!"

420523913_417446914185341_467963663479997921_n.jpg
429459268_956994572802369_6877168400247354668_n.jpg

Bábás-Tarcsa Reni

Aromaterápiás tanácsadó és SzeretetEsszencia mentor

4,5 éve kezdődött az aromaterápia szeretete nálunk, a kisfiam ugyanis borzasztó alvó volt, és erre kerestem valamilyen természetes megoldást. Azóta napi szinten használjuk az immunerősítéstől kezdve az érzelmeink kezeléséig.
Célom, hogy minél több édesanyának megmutassam, hogy hogyan tudják biztonságosan beépíteni az illóolajokat a napi rutinjukba, és ezáltal egy boldog stresszmentesebb, Önazonos anyaságot megélni.

Kálomista-Könczöl Alexandra

Pilates, és kismama jóga-pilates oktató, testalkat-szakértő, a The PilatEstate - mozgás minden Női Testnek online platform megalapítója, feleség és anya.

Én abban tudok segíteni neked, hogy Nőként, várandós Nőként illetve szülés után a mindennapok során egészséges, erős legyél, magabiztosan és test pozitívan fordulj önmagad felé, csinosnak és igazán nőnek érezd magad.

2022-ben megszületett a kislányom és azóta a Kismama programjaim is. Szeretném megmutatni a várandós hölgyeknek azt, hogy igenis lehet tudatosan készülni életük legizgalmasabb 9 hónapjára, teljességben, blokkoktól mentesen, gondtalanul, egészségesen és fitten megélni ezt az időszakot és megcáfolni azt, hogy a várandósság áldatlan állapot, mert sajnos sok Nő ebben a gondolatban szocializálódott. 

Regisztrációs Űrlap

Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot , ha szeretnél részt venni az ingyenes baba-mama pikniken!

Köszönöm, hogy regisztráltál, emailben küldöm az információkat.

bottom of page