top of page

A 3 napos mini kurzus végét ért!
Legközelebb Május-Júniusban várható!
Addig is kövesd Instagram és Facebook oldalam!

Mondj búcsút a kimerültségnek, szorongásnak és alváshiánynak és indulj el a teljes éjszakai alvás felé (6-8-10 órás alvás) az INGYENES  3 napos mini kurzussal, amely 4-24 hónapos babáknak ajánlott.

 

Csatlakozz a 3 napos INGYENES baba- és kisgyermekalvási mini kurzushoz, ahol nemcsak azt fogom elárulni, hogy mi a „normális” a baba alvása szempontjából, hanem azt a két fő hibát is, amelyet a legtöbb szülő elkövet gyermeke alvásával kapcsolatban.

 

Ezzel a tudással elindulhatsz az NYUGODT ÉJSZAKAI ALVÁS felé vezető úton, amelyre már régóta vágytál!

Baby's Hand

Ezen az INGYENES  mini kurzus 3 napig tart , február 10.-én szombaton kezdődik,  és Február 14-én ér végén hiszen ráadásként egy kérdezz-feleleket is tartok,  ahol lehetőséged nyílik feltenni konkrét alvással kapcsolatos kérdéseidet! 

 

A minikurzus az ÚJ  Facebook Csoportomban zajlik majd. Ahol megosztom  a hiányzó darabokat, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy végre teljes éjszakai alvást kapj és lehetőséged lesz kérdéseket feltenni illetve egyszerű házi feladatokat is adok, amelyek segítenek pozitív változásokat hozni gyermeked alvásával kapcsolatban. 

 

Ne aggódj, ha nem tudsz élőben jelen lenni hiszen , az előadásokat megtalálod a csoportban amelyet később is megtekinthetsz.

A 3 napos mini kurzusról:

Happy Baby

Ismerős?

338353528_6243462949043626_7580998460150046529_n_edited.jpg

Szasza Az Álomtündérrel
Alvás szakértő

Több mint 7 éve foglalkozom gyermekekkel és szülőkkel illetve 3 éve csak az alvással. Kétgyermekes édesanyaként én is átéltem egy párszor az éjszakázást, a nehéz altatást vagy akár az alvás elleni tüntetést is,  így teljesen megértem min mész keresztül,.

DE van egy jó hírem erre mind van megoldás! Mégpedig  ez egy szeretetteljes módszer ,amelyet NEKED  ajánlok ahol SOSEM hagyod sírni a gyermekedet illetve a gyermeked és a TE igényeidet is figyelembe veszem !

bottom of page